Asics löparskor – Vi hjälper dig att välja rätt!

Asics löparskor:
Tycker du om att springa långdistans, kortdistans eller vill du hellre promenera? Det kan vara en djungel att leta fram dem perfekta skorna. Vi vill göra det lite lättare för dig och har därför valt att beskriva några utav Asics olika modeller. Förhoppningsvis hittar du en modell som passar just dig!

Ascis teknologier:

Guidence Trusstic: Används för att minska skons vridmoment i löpsteget. Vill du ha extra stabilitet så är detta något för dig.

Duomax: Är ett stödjande material på insidan som är till för att motverka snett slitage på mellansulan. Passar dig som har ett överponerande löpsteg.

Flytefoam: Studsig mellansulematerial som är lätt och hållbart. Springer du längre distanser så är detta något för dig. Flytefoam ger skon en hög energiåtergivning.

Gel: Asics bästa chockabsorberare som motverkar dem värsta stötarna på knä och höfter. Vill du ha optimal komfort och dämpning så är detta något för dig.

Amplifoam: Används för att ge dig en dämpad comfort.

 

Pronation:

Klicka på länken för att få mer information:
https://www.asics.com/sg/en-sg/pronation-guide


Underpronation:
Innebär att yttersidan av din häl når marken i en ökad vinkel men som har en liten eller inte har någon normal pronation. Detta kan orsaka en chock för underbenet.

Neutral: Din fot når marken genom att du landar med fotens utsida av hälen, för att sedan rulla inåt för att stödja kroppsvikten.

Överpronation: Din fot når marken genom att du landar på utsidan av hälen för att sedan rulla inåt på ett överdrivet sätt och överför vikten till innerkanten.

 

 

Asics Gel Pulse 11:

Beskrivning: 
Asics löparskor för dam och herr, är en sko som får dig att känna dig energisk varje gång du springer. Spring med självförtroende och komfort. Ovandelen på skon har ett nät som tillåter luften att röra sig genom skon, så att dem kyler ner fötterna och håller dem torra. Med Asics löparskor får du en dämpad komfort för varje steg på vägen. En gjuten yttersula gör så att ditt grepp stötts på vägytorna. Gel -tekniken ger dig förbättrad stötdämpning.

Egenskaper:
Asics Pulse 11 egenskaper är att skon har en hög komfort, bra chockabsorbering och är neutral.  Dessa skor passar dig som gillar löpning, mängdträning och promenader.

  • AMPLIFOAM™
  • GEL ™


Klicka på länken för att komma till Asics Pulse 11:

Dam: https://sportrea.se/produkt/ascisloparskor-asics-gel-pulse-11-dam/
Herr: https://sportrea.se/produkt/asics-gel-pulse-11-herr/

Pris på sportrea: 798 kr
Rek pris: 1100kr

ASICS GT 2000-8

Beskrivning: 
Asics GT 2000-8 är en lätt och skön sko som ger en lämplig komfort och skydd för alla löpare. Dessa slitstarka löparskor har pronationsstöd för extra stabilitet. Det finns en uppdaterad skumsektion som är mjuk och ger hälen en förbättrad komfort och stötdämpning. För en mjuk landning finns Flytefoam i mellansulan som gör att du upplever ett mer energiskt steg. På skons ovandel finns det ett lättviktsnät som ger en bättre ventilerande känsla och hunden håller sig torr.

Egenskaper:
Asics GT 2000-8 egenskaper är att skon har en hög komfort och är mycket stabil vilket ger dig ett bra stöd. Det finns pronationsstöd. Dessa skor passar dig som är nybörjare eller en van löpare som gillar att springa långa pass. Till dig som kör mängdträning och har överpronation.

  • FLYTEFOAM ™
  • TRUSSTIC SYSTEM ™
  • GEL ™
  • DUOMAX™


Klicka på länken för att komma till Asics GT 2000-8:

Dam: https://sportrea.se/produkt/asics-watershed-rose-gold/
Herr: https://sportrea.se/produkt/asics-gel-2000-8-herr/

Pris på sportrea: 1195 kr
Rek pris: 1499kr

 

ASICS GEl-KAYANO 26

 

Beskrivning: 
Asics Gel-Kayano 26 höjer ribban med sin snygga och bekväma löparsko! Här har vi en överlägsen modell som ger dig både stöd och komfort. Asics har en optimal passform och en ny bättre insole med slip-in effekt. Med Kayano-26 ger den dig en ny nivå av stabilitet samtidigt som den är lättare än tidigare Kayano-25. Mellansula med TRUSSTIC SYSTEM kontrollerar vridningen.

Egenskaper:
Asics Gel Kayano 26 egenskaper är att skon ger dig en maximal komfort samt är mycket stabil vilket ger dig det bästa tänkbara stödet! Med pronationsstöd. Dessa löparskor passar dig som är en van löpare och gillar att springa långt. Eller om behöver extra stöd, stötdämpning eller ett högre pronationsstöd.

  • FLYTEFOAM ™
  • TRUSSTIC SYSTEM ™
  • GEL ™
  • DUOMAX™

 

Klicka på länken för att komma till Asics Kayano-26:
Dam: https://sportrea.se/produkt/asics-gel-kayano-26-dam-metropolis-rose/
Herr: https://sportrea.se/produkt/asics-gel-kayano-26-herr-grandshark-peacoat/

Pris på sportrea: 1490 kr
Rek pris: 1899kr